Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Mart 2015 - 18:28 Yorum: 0

Muş'ta Orman ve Su İşleri Koordinasyon Toplantısı

MUŞ (AA) - Muş'ta "Orman ve Su İşleri Koordinasyon Toplantısı" düzenlendi.Valilikte düzenlenen toplantının ardından gazetecilere toplantıyı değerlendiren Orman ve Su İşleri Bakanlığı...

Muş'ta Orman ve Su İşleri Koordinasyon Toplantısı

MUŞ (AA) - Muş'ta "Orman ve Su İşleri Koordinasyon Toplantısı" düzenlendi.

Valilikte düzenlenen toplantının ardından gazetecilere toplantıyı değerlendiren Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Edemir, toplantıyı bakanlıkla  alakalı yapılan işler neler olduğunu ve yapılan işlerde aksamaların olup olmadığını tespit etmek amacıyla yaptıklarını söyledi.

Toplantıya katılanların birimleriyle ilgili projeler ve faaliyetlerle ilgili bilgi verdiğini ifade eden Edemir, şöyle konuştu:

"Toplantıya katılanlar taleplerini ilettiler. Bu taleplere de inşallah kısa sürede bakıp, uygun olanlarını da uygun şekilde değerlendirip, gerçekleştirmeye çalışacağız. Toplantı ile ilgili tutanak zaten tutuluyor. Arkadaşlarımız bunları hemen tutanak haline getirip, bize intikal ettirecek ve biz de bunları takip etmiş olacağız. Bu toplantılar çok faydalı oluyor. En azından ilin meselelerini yerinde görmüş, dinlemiş ve ilk ağızdan bilgi almış oluyoruz. Bu bakımından toplantının çok faydalı olduğunu düşüncesindeyim. Bundan sonra da bu toplantılar devam edecek."

Vali Vedat Büyükersoy ise kentin kamu yatırımlarında en fazla yatırımı Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan aldığını belirtti.

2013-2014 yılları arasında kente 1 milyar 120 milyon lira civarında yatırım yapıldığını anlatan Büyükersoy, "İlimizde 4 büyük proje var. Bunların üçü Orman ve Su işleri Bakanlığı tarafından yürütülmekte. Sayın bakanımızın özelikle sulamanın çiftçiye ücretsiz bir şekilde yapılması konusunda ilimize verdiği pozitif ayrımcılık sebebiyle kendilerine teşekkür ederiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber