Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Mart 2015 - 12:38 Yorum: 0

Muş'ta SGK çalışanları kan bağışında bulundu

MUŞ (AA) - Muş Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürlüğü çalışanları, Kızılay Kan Merkezi Müdürlüğüne giderek kan bağışında bulundu.SGK Muş İl Müdürü Ramazan Turan, yaptığı...

Muş'ta SGK çalışanları kan bağışında bulundu

MUŞ (AA) - Muş Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürlüğü çalışanları, Kızılay Kan Merkezi Müdürlüğüne giderek kan bağışında bulundu.

SGK Muş İl Müdürü Ramazan Turan, yaptığı yazılı açıklamada, personellerle Kızılay'a giderek kan bağışında bulundukları bildirdi.

Kan bağışının önemine dikkat çekerek, bağışta bulunan personellere teşekkür eden Turan, "Kan bağışı Türkiye için çok önemli. Bu sebeple kurum olarak, kan bağışına destek sunmaya çalıştık. Kan hayat kurtarır. Buna inanarak kan bağışında bulunuyoruz. Kurum olarak kan bağışına periyodik olarak destek vermeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kızılay Muş Kan Merkezi Müdürü Kenan Şeker ise SGK'nın düzenli olarak kan bağışı yapan bir kurum olduğunu bildirerek, kan bağışında bulunan kurum çalışanlarına teşekkür etti.

Kızılay olarak ilde kan toplamak için çalışmalara devam ettiğini bildiren Şeker, "Halkın yoğun olarak bulunduğu topluma açık mekanların yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarında kan bağışı için çalışma yapıyoruz. Kurumlara giderek stant açıp çalışanlardan kan alıyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber