Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 03 Mayıs 2021 - 14:18 Yorum: 0

Muş’ta silah kaçakçılığı operasyonu: 1 tutuklama

Muş'ta polis ekipleri tarafından silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 kişiden...

Muş’ta silah kaçakçılığı operasyonu: 1 tutuklama

Muş'ta polis ekipleri tarafından silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda silah ve mühimmat ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 kişiden biri de tutuklandı.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, KOM Şube Müdürlüğünce 28 Nisan 2021 günü gerçekleştirilen operasyonda; 1 kalaşnikof, 1 tabanca, 2 kalaşnikof şarjörü, 1 tabanca şarjörü, 5 adet 7,62x39 mm silah fişeği, 8 adet 7,65 mm tabanca fişeği, 1 yivsiz av tüfeği, 27 av tüfeği fişeği ile 1 kütüklüğün ele geçirildiği belirtildi. Yakalanan 2 şüpheli şahıstan birinin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı ve bir kişinin ise tutuklandığı kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber