Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 21 Mart 2018 - 10:03 Yorum: 0

Muş’ta terör operasyonu: 33 gözaltı

Muş'un Malazgirt, Bulanık ve Varto ilçelerinde meydana gelen Kobani olaylarına katıldığı tespit edilen ve PKK/KCK terör örgütü lehine paylaşımlarda...

Muş’ta terör operasyonu: 33 gözaltı

Muş'un Malazgirt, Bulanık ve Varto ilçelerinde meydana gelen Kobani olaylarına katıldığı tespit edilen ve PKK/KCK terör örgütü lehine paylaşımlarda bulunan 33 şahıs gözaltına alındı.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince PKK/KCK terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda, 6-7 Ekim 2014 tarihinde Malazgirt, Bulanık ve Varto ilçelerinde meydana gelen Kobani olaylarında kamu kurum ve kuruluşlarına, bankalara, güvenlik güçlerinin araçlarına düzenlenen molotofkokteylli, taşlı, sopalı eylemlere katılan, PKK/KCK silahlı terör örgütünün propagandasının yapıldığı örgüt mensuplarının cenazelerine katılan, sosyal medya üzerinden terör örgütünün propagandası ve Zeytin Dalı Harekatı aleyhinde paylaşımlar yapan şahıslara yönelik 19-20 Mart 2018 günü il ve ilçelerde başlatılan operasyon sonucunda toplam 33 şahsın yakalandığı kaydedildi. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda, 1 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda tabanca fişeği, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyalin ele geçirildiği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber