Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 20 Ekim 2020 - 13:08 Yorum: 0

Muş’ta uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Muş'ta polis ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan...

Muş’ta uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Muş'ta polis ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 şahıstan biri tutuklandı.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğünce uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yürüttüğü çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi. Açıklamada, "17 Ekim 2020 günü gerçekleştirilen çalışmalarda, 3 şahıs üzerinde 510 gram metamfetamin, 280,068 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerden biri çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı" denildi.

Muş’ta uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Muş’ta uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber