Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 29 Ocak 2015 - 18:18 Yorum: 0

Muş'ta uyuşturucu operasyonu

MUŞ (AA) - Muş'ta düzenlenen operasyonda 5 kilo 920 gram toz esrar ele geçirildi, olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı.Muş Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık...

Muş'ta uyuşturucu operasyonu

MUŞ (AA) - Muş'ta düzenlenen operasyonda 5 kilo 920 gram toz esrar ele geçirildi, olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişiden 1'i tutuklandı.

Muş Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kentte uyuşturucu madde satan, nakleden suç şebekeleri ve şahıslara yönelik çalışma yapıldığı belirtildi.

Bu kapsamda yapılan yol kontrolünde bir araçta 5 kilo 920 gram toz esrar maddesi ele geçirildiği, olayın şüphelisi F.T. ve E.D. hakkında "uyuşturucu madde ticareti yamak ve nakletmek" suçundan adli işlem yapıldığı bildirildi.

Şüphelilerden F.T.'nin çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Muş E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği ifade edilen açıklamada, kentte her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelenin kesintisiz sürdürüleceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber