Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 23 Şubat 2018 - 16:53 Yorum: 0

Mustafa Cengiz: "UEFA’nın büyüyen ve gelişen Galatasaray’a şans vereceğini umuyorum"

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 9 Mart'ta UEFA ile yapılacak toplantıya hazırlandıklarını belirterek, "UEFA'nın büyüyen ve gelişen Galatasaray...

Mustafa Cengiz: 'UEFA’nın büyüyen ve gelişen Galatasaray’a şans vereceğini umuyorum'

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 9 Mart'ta UEFA ile yapılacak toplantıya hazırlandıklarını belirterek, "UEFA'nın büyüyen ve gelişen Galatasaray ve Türk futboluna gereken şansı vereceğine inanıyorum" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde fiziki düzenleme yapan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette ayrıca Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Gayrimenkul Genel Müdürü Mehmet Akif Şener ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye ESKİ Grup Başkan Vekili Kemal Akar yer aldı. Burada açıklamalarda bulunan Mustafa Cengiz, "Öncelikle Florya tesislerimize fiziki düzenlemelerinde çok katkı sunan Bakırköy Belediye Başkanımız Dr. Bülent Kerimoğlu'na çok teşekkür ederiz. Bu ilçede tesisleri bulunan bir kulüp olarak biz de "Bakırköy için neler yapabiliriz'i Başkan Kerimoğlu ile paylaştık. Bakırköy ve Florya'ya daha fazla güzellik katmak için elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu ifade ettik ve kendilerinin görüşlerini aldık" diye konuştu.

"UEFA'nın da büyüyen Galatasaray'a şansı vereceğine inanıyorum"

Gündem ile ilgili de konuşan Cengiz, UEFA ile 9 Mart'ta yapılacak görüşmenin önemine değinerek, "UEFA ile yapacağımız Finansal Fair Play görüşmesi öncesi kulüp olarak gerekli hazırlığımızı yaptık. UEFA'nın da büyüyen ve gelişen Galatasaray ve Türk futboluna gereken şansı vereceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

Süper Lig'de fikstürün lehlerine olduğunu ifade eden Başkan Cengiz, "Biz şampiyonluk şansı en yüksek takım olarak Galatasaray'ı görüyoruz. Tabii hak eden kazansın, hak eden de Galatasaray olsun" ifadelerini kullandı.

Bülent Kerimoğlu ise Türk sporuna destek vermeye her zaman devam edeceklerini açıkladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber