Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 11 Şubat 2019 - 22:43 Yorum: 0

Mustafa Kaplan: “Taraftarımıza daha iyi bir Ankaragücü takımını izleteceğiz”

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında MKE Ankaragücü evinde Kasımpaşa'yı konuk etti.

Mustafa Kaplan: “Taraftarımıza daha iyi bir Ankaragücü takımını izleteceğiz”

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında MKE Ankaragücü evinde Kasımpaşa'yı konuk etti. MKE Ankaragücü'nün 3-0 galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, "Taraftarımıza daha iyi bir Ankaragücü takımını izleteceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta kapanış maçlarından MKE Ankaragücü - Kasımpaşa maçı Eryaman Stadı'nda oynandı. MKE Ankaragücü'nün 3-0 kazandığı maçın ardından basın toplantısında konuşan Mustafa Kaplan, taraftarın desteğinin skora doğrudan etki ettiğini ifade etti. Kaplan, "Çok mutluyum. Camiamız için çok önemli bir maçtı. 3 puanı 3 golle almak beni çok mutlu etti. Bu galibiyetin devamını haftaya getireceğiz. Öncesinde sakat oyuncumuz çoktu, yönetim iyi transferler yaptı. Bize özgüven anlamında 1 galibiyet yeterdi, o galibiyeti aldık. Taraftarımıza daha iyi bir Ankaragücü takımını izleteceğiz. Ben ekibime sonsuz güveniyorum. Ben bu takımın hem oyuncusu oldum hem de teknik direktörü oldum. Biz bugün bir başlangıç yaptık; iyi bir takım olduk, iyi bir aile olduk. Yabancı oyuncular geldiğinden beri takım içinde iyi bir dostluk yakalandı. Bugün bizim için her şey güzeldi" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber