Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Mayıs 2017 - 22:03 Yorum: 0

Mustafa Kılıç: "Erzurum’un TFF değil, Süper Ligde olması gerekiyor"

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mustafa Kılıç, "Bu şampiyonluk doğru kullanılmalı. Erzurum önemli bir futbol şehri TFF değil, Süper...

Mustafa Kılıç: 'Erzurum’un TFF değil, Süper Ligde olması gerekiyor'

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mustafa Kılıç, "Bu şampiyonluk doğru kullanılmalı. Erzurum önemli bir futbol şehri TFF değil, Süper Lig'de olması gerekiyor" dedi.

Spor Toto 2. Lig Play-Off maçında Gümüşhanespor'u 1-0'lık skorla yenerek TFF 1. Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Teknik Direktörü Mustafa Kılıç, "Çok mutluyuz. Sezon içinde kaçırdığımız şampiyonluğu Play-Off'ta da olsa kazandık buraya gelirken çok inanmıştık 11 maçlık periyotta kaybetmişliğimiz yoktu. Sezon başı şampiyonluk amacıyla kurulmuş bir takım, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"Süper Lig'e çıkmasını..."

Bu şampiyonluğun doğru kullanılması gerektiğini ifade eden Mustafa Kemal Kılıç, "Bu şampiyonluğun ileriye dönük vizyon içinde kullanılması gerekiyor Erzurum önemli bir futbol şehri TFF değil, Süper Lig'de olması gerekiyor. Tüm Erzurum'a hayırlı olsun diyorum önümüzdeki yıllarda Erzurumspor'un Süper Lig'e çıkmasını diliyorum. Erzurumda da 25 bin seyirciden aşağı oynamıyoruz. 20 saatlik yoldan gelen taraftarlar var şimdi 20 saat daha gidecekler onların yolculuğu iyi geçecek" açıklamalarında bulundu.

Maçın tek golünü kaydeden Erhan Çelenk ise, "Geçen sene de attığım golle şampiyonluk gelmişti bu sene de öyle oldu. Son düdük çaldığında bitti mi, şampiyon olduk mu diye sordum" şeklinde konuştu.

Mert Nobre ise çok mutlu olduğunu ifade ederek 1 yıl daha Erzurumspor'da olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber