Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Şubat 2019 - 00:03 Yorum: 0

Mustafa Necati Özfatura vefat etti

Türkiye gazetesi yazarı, eski Yeşilay Genel Başkanı, büyük mütefekkir, gönül adamı Mustafa Necati Özfatura tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında...

Mustafa Necati Özfatura vefat etti

Büyük mütefekkir, yazar Mustafa Necati Özfatura 89 yaşında vefat etti.

Türkiye gazetesi yazarı, eski Yeşilay Genel Başkanı, büyük mütefekkir, gönül adamı Mustafa Necati Özfatura tedavi gördüğü hastanede 89 yaşında vefat etti. Özfatura, yarın ikinci namazını müteakiben Eyüp Sultan Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Özfatura kimdir?

Türkiye'de makale yazma rekorunu elinde bulunduran Mustafa Necati Özfatura, isabetli dış politika yorumları ile Türk siyasetine ışık tutuyordu. Bir dönem Yeşilay Başkanlığı da yapan Özfatura, uyuşturucu ile mücadele dahil pek çok konuda eser sahibiydi. Eserlerinde ve yazılarında Türk İslam dünyasının birliği için kafa yorarak fikir üretiyordu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber