Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 11 Ağustos 2022 - 19:08 Yorum: 0

Mustafa Sarıgül 1 aydır grev yapan işçilere destek için Eskişehir’e geldi

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Eskişehir'de grevde bulunan işçilerle bir araya gelerek onlara destek verdi.

Mustafa Sarıgül 1 aydır grev yapan işçilere destek için Eskişehir’e geldi

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Eskişehir'de grevde bulunan işçilerle bir araya gelerek onlara destek verdi.

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Eskişehir'e geldi. Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrika önünde toplu sözleşme görüşmelerinde yaşanan uyuşmazlık sebebiyle grevde bulunan işçilerle bir araya gelen Sarıgül, onlara destek verdi. Bir ayı aşkın süredir eylemde bulunan işçilerin yanında konuşan Sarıgül, "Üç gün önce Düzce'deydim, orada bin arkadaşımızın bir anlaşmazlığı vardı. Orayı çözdük, burada da Kristal-İş Sendikası'nın haklı bir mücadelesi var. Bu mücadeleyi sonuçlandırmak için elimden geleni yapacağım. Sendikalaşma demokratik bir haktır. Alın teri ve emeğin yüzü gülerse üretimin de yüzü güler. İşçi arkadaşlarımız enflasyonun altında alabildiğine ezilmekteler. Türkiye Değişim Partisi olarak üretimden ve hakça paylaşımdan yanayız. Alın teri ve emek hakkını her zaman almalıdır. Bütün işverenlere çağrım, sendikalarla konuştuğumuz zaman daha mutlu olacağız. Hiçbir işçi arkadaşım fabrikasından kopmak istemez. Buradaki sorunu çözmek istiyorum. Temaslarımı yapıp, arkadaşlarımı makineleriyle, tezgâhlarıyla buluşturmak istiyorum. İnşallah bunun orta noktasını bulacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber