Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Aralık 2019 - 23:28 Yorum: 0

Mustafa Sarıgül: “Skor olarak istediğimizi alamadık ama oyundan memnunum”

24 Erzincanspor Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Burada Beşiktaş'a karşı oynamak zevkli bir...

Mustafa Sarıgül: “Skor olarak istediğimizi alamadık ama oyundan memnunum”

24 Erzincanspor Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Burada Beşiktaş'a karşı oynamak zevkli bir durum. Skor olarak istemediğimizi alamadık ama oyun olarak memnun oldum" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında 24 Erzincanspor deplasmanda Beşiktaş'a 3-0 mağlup oldu. Müsabaka sonrası basın toplantısında konuşan 24 Erzincanspor Teknik Direktörü Mustafa Sarıgül, kulüp olarak kupada 5. tura geldikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Beşiktaş'ı Erzincan'da ağırlayacağız. Bölüm bölüm iyi oynadık. Maçtan önce konuştuğumda da mücadele etmeye çalışacağız, cevap vermeye çalışacağız demiştim. Zaman zaman iyi oynadığımız bir maç oldu. Oyunun bazen heyecanına kapıldık ve basit pas hataları yaptık. Oyun anlamında memnunum. Burada Beşiktaş'a karşı oynamak zevkli bir durum. Skor olarak istemediğimizi alamadık ama oyun olarak memnun oldum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber