Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Haziran 2015 - 17:05 Yorum: 0

Mustafa Taşar ile 1 yıllık sözleşme imzalandı

2015-2016 Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Futbol Liginde mücadele edecek olan Malatya Yeşilyurtspor, Teknik Sorumlu Mustafa Taşar ile yeniden anlaşmaya vardı.

Mustafa Taşar ile 1 yıllık sözleşme imzalandı

2015-2016 Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Futbol Liginde mücadele edecek olan Malatya Yeşilyurtspor, Teknik Sorumlu Mustafa Taşar ile yeniden anlaşmaya vardı.

Yeşilyurtspor Kulübünün Yakınca’daki İdari Basında düzenlenen töreninde Yeşilyurtspor Kulüp 2.Başkanı Şahin Özer ile Teknik Sorumlu Mustafa Taşar hazır bulundu.

Geride bıraktığımız sezonun ortalarına doğru göreve getirildiği Yeşilyurtspor’un ligde kalmasında büyük bir çaba ve emek sarfeden Teknik Sorumlu Mustafa Taşar ile düzenlenen törende 1 yıllık resmi sözleşme imzalandı.

Basın Toplantısında açıklamalarda bulunan Yeşilyurtspor Kulüp 2.Başkanı Şahin Özer, Mustafa Taşar ile yeniden anlaştıklarını söyledi.

ÖZER, “ HEDEFLERİMİZE MALATYALI İSİMLERLE ULAŞACAĞIZ “

Özer, Mustafa Taşar’ın geçen sezon aldığı görevi layıkıyla yerine getirdiğini ve takımın ligde kalmasında büyük çaba harcadığını vurgularken, “ Mustafa Hoca, geçen sezon sıkıntılı süreçte bizleri de kırmayarak kulübümüzün ligde tutunması adına bize çok büyük katkıları olan bir teknik adamdır. Yönetim Kurulu olarak Mustafa Taşar ile yeniden anlaşmaya vardık. Bu sezon kendi oluşturacağı bir takımla inşallah çok daha başarılı olup geçen seneki sıkıntıları yaşamadan hepimizin daha iyi yerlerde göreceği bir Yeşilyurt’u oluşturacağına inanıyoruz. Kendisine ve ekibine başarılar dilerim “ dedi.

ÖZER, “ KULÜBÜMÜZ, BAŞKAN POLAT’IN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİDİR “

Yeşilyurtspor Kulüp 2.Başkanı Şahin Özer, kulübün, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın Sosyal sorumluluk projesi olduğunu sözlerine ekledi.

Kulübü ekonomik anlamda destekleyen sadece Yeşilyurt Belediyesi olduğunu ifade eden Şahin Özer, “ Bölgesel Amatör Ligde mücadelesine devam edecek olan Yeşilyurtspor, Yeşilyurt Belediyesinin ekonomik destek sağladığı bir kulüptür. Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’ın bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğü bir yapı içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Asıl amacımız Malatyalı gençlere hizmet etmektir, bu anlayış doğrultusunda toplam 7 branşta hizmetlerimiz aksamadan yürümektedir. 300 bin nüfusuyla çoğu illerden daha kalabalık bir ilçe olan Yeşilyurt Belediyesi’nin bize verdiği kaynağı doğru kullanmak ve doğru harcamak durumundayız. Geçen sezon Türkiye Futbol Federasyonunda lisanslı 104 futbolcumuz , toplamda 400 gencimize de hizmet vermeye devam eden bir kulübüz. Yer aldığımız tüm branşlarda yarışmacı ve rekabetçi hüviyetimizi ortaya koymak istiyoruz, bunu oluşturmak içinde Malatyalı insanlara güvenip onlarla çalışmayı daha doğru buluyoruz. Hedefimiz Yeşilyurt’u Türkiye’ de konuşulan bir kulüp seviyesine ulaştırmaktır. Mustafa Taşar başta olmak üzere teknik ekibine ve futbolcu kardeşlerimize yeni sezon için başarılar dileriz” diye konuştu.

ÖZER, “KULÜBÜMÜZÜN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ YEŞİLYURT BELEDİYESİDİR “

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile toplantı yaparak kulübün hedeflerini belirlediklerini ifade eden Şahin Özer, “Yeşilyurtspor Kulübü, Yeşilyurt Belediyesinin destekleriyle ayakta duran bir kulüptür. Belediyeni’nde öncelikli hizmetleri olması çok doğaldır. Belediye Başkanımızla yaptığımız son toplantıda, kulübün hedeflerinin öncelikle tesisleşme ve alt yapıya önem verip ilerleyen sezonlarda hedefe koşan bir kulüp olmasına karar verildi. Bu planımız “ kulüp hedefsiz “ düşünceleri doğurmasın yine gençlerden kurulu, koşan, mücadele eden bir takım oluşturacağız. Geçen sezon tesis eksikliğinden ötürü dışarıdan oyuncu getirememiştik ancak Belediye Başkanımız H.Uğur Polat’ın talimatıyla şu anda içinde bulunduğumuz kulübümüzün bir katını takımın konaklamasına uygun hale getireceğiz.1.5 ay içerisinde buradaki tesisimiz takımın konaklayacağı duruma getirilecektir, burası bizim geçici olarak ikamet ettiğimiz bir tesistir. Belediye Başkanımız Polat’ın kulübümüze ve Malatya futboluna büyük katkı sağlayacak çok güzel bir tesis projesi var, inşallah hizmet süresi içerisinde bu tesisi bitireceğine yürekten inanıyoruz. Bu tesisin hizmete girmesiyle ilimiz futbolu büyük kazanımlar elde edecektir. İddialı bir takım yapıp çok para harcamaktansa sağlam temeller üzerine kurulmuş bir kulüp yapılanması daha doğru bir tercih olacağını düşünüyoruz “ dedi.

Takımın konaklayacağı tesis yapıldığı zaman il dışından oyuncu transfer için büyük bir fırsat yakalayacaklarını ifade eden Şahin Özer, “ Şu anda kulübümüzün faaliyetlerini sürdürdüğü tesisimizin bir katını takımın konaklayacağı hale getirdiğimiz zaman dış transferde il dışından da oyuncu getirme fırsatımız olacak. Hocamız Mustafa Taşar’ın  belirlediği raporda yer alan futbolcuların yanısıra geçen sezondan beri takip ettiğimiz oyuncularla temas halindeyiz. İç transferde oyuncularımızın tamamıyla görüştük, bazılarıyla anlaştık bazılarıyla henüz anlaşma sağlayamadık.Transfer sezonu yeni başladı, T.F.F. Seçiminden dolayı statü henüz belli olmadı, statü belli olduktan sonra kadro planlamasını sağlıklı bir şekilde yapabileceğiz” dedi.

 

TAŞAR, “ HEDEFİMİZ TESİSLEŞEN VE ALT YAPIYA ÖNEM VEREN KULÜP OLMAKTIR “

Yeşilyurtspor ile sözleşmesini uzatma kararı alan Teknik Sorumlu Mustafa Taşar ise, görevinde devam edeceği için mutlu olduğunu vurguladı.

Kulübe sahip çıkan ve her türlü desteği sağlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ederek söze başlayan Taşar, “ Yeşilyurt’a sürekli destek veren öncelikle Belediye Başkanımız H.Uğur Polat’a teşekkür ediyoruz. Kulübümüz Belediye Başkanımız Polat’ın sosyal sorumluluk projesi yolunda ilerleyen bir anlayışa sahiptir.  Bu amaca ulaştırmak içinde bizlerde bilgi, birikim ve deneyimlerimizi kulübümüze aktarıyoruz. Uzun vadeli bir yapının oluşması için çalışıyoruz. Ortaya koyulan bütçe ve Yönetim Kurulumuzla birlikte üzerinde çalıştığımız geleceğe yönelik çok ciddi hedeflerimiz mevcuttur. Malatya futboluna hizmet etmek için mücadele edecek bir kulüp olacağız. Zaman içerisinde yarışmacı bir takım olup, Türkiye’de adından söz ettirecek bir kulüp hüviyetine ulaşmayı amaçlıyoruz. Umarım bu düşüncemiz ve hedeflerimiz Camiamızın destekleriyle hayata geçer, bizde bu yolda tüm gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz “ dedi.

Yeni sezonda kulübün hedeflerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mustafa Taşar,” Hedef, yapı ve kulübümüzün belirlediği gidişatla ilgilidir, önceliğimiz kulübümüzün yapısal durumunu iyi bir düzeye ulaştırmaktır, yapının temel taşları olan tesisleşme ve alt yapı organizasyonunu sağlıklı bir şekilde oluşturup, futbolcu yetiştirmekten yana bir düşüncemiz var, bunu yaptığımız zaman hedef kendiliğinden gelecektir. Türkiye’de futbola bakış açısı sonuçlara yönelik olduğu içinde sezon içerisinde bizde zor durumlara düşebiliriz, sorumluluğumuzun farkındayız. Önümüze çıkacak muhtemel engellerin ve zorlukların altından hep birlikte kalkmalıyız. Hedefimiz alt yapı ve tesisleşmeye önem verip, futbolcu yetiştiren, ligi de iyi bir yerde tamamlayacak bir kulüp olmaktır. Kulübümüzün bulunduğu ( BAL ) Bölgesel Amatör Ligde kalıcı olması için uzun vadeli çalışmalardan yanayız.Bende elimden geleni yapacağım, kulübümüzde buna müsait, aynı fikir ve düşünce etrafında çalışmalara başladık “ diye konuştu.

Yeni sezonda birlikte çalışacağı Teknik ekipte bazı yenilikler yaptıklarını ifade eden Mustafa Taşar,  “ Teknik ekiple ilgili bazı yenilikler içerisine gitmeyi uygun gördük. Malatyaspor’da birlikte çalıştığım, bilgi ve birikimine güvendiğim Antrenör  Faruk Akçınar yeni sezonda bizimle birlikte çalışacak. Alt Yapı hocalarımızla sürekli iletişim halinde olacağız ve teknik ekibimizi ilerleyen günlerde daha belirgin hale getireceğiz “ diye konuştu.

İç ve dış transferde görüşmelerin başladığına dikkat çeken Taşar, “ İç transferde kalmasını istediğimiz oyuncuların isimlerini Yönetim Kuruluna sözlü ve yazılı rapor şeklinde ulaştırdık. Kadromuzu korumayı ve oyuncularımızla yola devam etmeyi düşünüyoruz. Dış transferde ise kulübün ekonomik yapısını sarsmadan, hedeflerimize ve planlarımıza uygun genç ve ileriye dönük kaliteli futbolcuları bünyemize katmak için ciddi çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız bazı araştırmalar neticesinde listeye aldığımız futbolcuları transfer etmek istiyoruz, umarım bu transferleri yaparız. Transferde kaliteli yakalamak ve doğru isimleri almak kolay değildir, bu kritik süreci doğru hamlelerle atlatmak için ince eleyip sık dokuyoruz, kulübün bütçesini sarsmadan görüştüğümüz oyuncuları bünyemize katmaktan yanayız. Geçen sezonun son haftalarındaki yarışmacı ruhu yeniden oluşturacağımıza inanıyorum, uzun vadeli düşündüğümüz için kulübün kalıcı başarılar yakalaması içinde bizde bu sezon hem kadro kurulmasında hemde lig mücadelesinde elimizden geleni ortaya koyacağız  “dedi.

Konuşmaların ardından Mustafa Taşar ile 1 yıllık resmi sözleşme imzalandı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber