Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 12 Ağustos 2017 - 14:53 Yorum: 0

Mustafakemelpaşa’da istihdam seferberliği

Bursa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Ticaret Sanayi Odası ve Ticaret...

Mustafakemelpaşa’da istihdam seferberliği

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde istihdam ofisi açılıyor.

Bursa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Ticaret Sanayi Odası ve Ticaret Borsası arasında istihdama yönelik hizmetlerin sunulması için iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında istihdam ofisi kurulacak. İstihdam bürosunda çalışacak elemanlar belediye tarafından, hizmette kullanılacak araçlar Ticaret Borsası'nca temin edilecek. Kurulacak istihdam ofisinde işsizlere ve işverenlere daha iyi hizmet sunulması hedefleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber