Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

Muş'taki okul müdürlerine eğitim verildi

MUŞ (AA) - Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Halim Ulaş tarafından Muş'taki okul müdürlerine yönelik inovatif...

Muş'taki okul müdürlerine eğitim verildi

MUŞ (AA) - Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Halim Ulaş tarafından Muş'taki okul müdürlerine yönelik inovatif eğitimi verildi.

Muş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan, Milli Eğitim Bakanlığı'nca programlanan eğitimin 90 saat verildiğini ifade etti.

Arslan, "Okul idarecilerimizin, okullarında iyi eğitim verebilmeleri, okullarını geliştirmeleri ve iyi bir lider olabilmeleri için bu eğitimleri düzenliyoruz. 90 saat süren bir eğitim oldu. Bu eğitimlerle okul idarecilerimizin daha faydalı ve başarılı çalışmalar yapacaklarına inanıyoruz" diye konuştu.

Doç. Dr. Ulaş ise öğrencilerinin geleceğinin yöneticilerin elinde olduğunu, eğitim ve öğretimden istenilen verimi alabilmek için okul müdürlerine çok iş düştüğünü belirtti.

Ulaş, şöyle konuştu:

"Bu tür seminerlerle ilde görev yapan okul yöneticilerinin liderlik ve inovatif eğitimiyle ilgili bilinçlendirilmesi amaçlanmaktadır. Değişen dünyadaki değişen eğitim paradigmaları ve bu değişimlerin ardından uyumun nasıl olması gerektiği konularla ilgili sunumlar yapıyoruz. İyi bir okul yönetirken, okul iklimi oluşturmakla ilgili, öğretmenler, öğrenciler ve velilerle iyi ilişkiler kurulması gerektiğini vurguluyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber