Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 13:48 Yorum: 0

Muş’taki Sel Baskınında Ölen Çocuk Ve Annesi Toprağa Verildi

Muş'un Korkut ilçesi Karakale köyünde yaşanan sel felaketinde suya kapılarak yaşamını yitiren 4 yaşındaki Yusuf ile annesi Yasemin Süngür (55) toprağa...

Muş’taki Sel Baskınında Ölen Çocuk Ve Annesi Toprağa Verildi

Muş'un Korkut ilçesi Karakale köyünde yaşanan sel felaketinde suya kapılarak yaşamını yitiren 4 yaşındaki Yusuf ile annesi Yasemin Süngür (55) toprağa verilirdi.

Korkut ilçesi Karakale köyünde yağan şiddetli yağmurun ardından derenin taşması sırasında 4 yaşındaki Yusuf ile annesi Yasemin Şüngür bulunduğu otomobilin suya kapılması sonucu hayatlarını kaybetmişlerdi.

Anne ve çocuğunun cenazesi Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Yayladere köyü camisinde kılınan cenaze namazının ardından mezarlıkta toprağa verildi. Cenaze törenine Şüngür'ün ailesi, akrabaları ile çok sayıda vatandaş katıldı. AFAD ve jandarma ekiplerinin sel sularında kaybolan Yunus Şüngür'ü kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber