Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Hibe - Proje - Burs 24 Mart 2015 - 22:20 Yorum: 0

Müşteri Asistanı kursu

250 kişilik Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Müşteri Asistanı) mesleğinde kurs düzenlenecek.

Müşteri Asistanı kursu


Çalışma ve İş Kurumu Malatya İl Müdürlüğü İle CMC İletişim Bilgisayar ve Danışmanlık Hiz. San. Tic. A.Ş. Arasında 2015 yılı içinde Aktif İşgücü Hizmetleri Kapsamında İşbirliği yöntemi ile 250 kişilik Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Müşteri Asistanı) mesleğinde kurs düzenlenecek.

Çalışma ve İş Kurumu İl müdürlüğünde, İŞKUR İl Müdürü Vahap TOMAN ve CMC İletişim Bilgisayar ve Danışmanlık Hiz. San. Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörü Özhan Öner arasında imzalanan Protokole göre 2015 yılında İŞKUR’a kayıtlı 18-35 yaş arası, Lise mezunu, Diksiyonu düzgün, Bilgisayar kullanabilen iş arayanlar arasından seçilecek işsizler CMC İletişim Bilgisayar ve Danışmanlık Hiz. San. Tic. A.Ş. de 232 saat (29 iş günü) eğiticiler nezaretinde Çağrı merkezi Müşteri Temsilcisi mesleğinde Eğitim görecek, başarılı olanların %51’ i ilgili işletmede en az 120 gün istihdam edilecektir.

İl Müdürü Vahap TOMAN İlimizde istihdama büyük katkısı olan CMC İletişim Bilgisayar ve Danışmanlık Hiz. San. Tic. A.Ş. ile 2014 yılında 10 Proje 2015 yılında 2 proje, toplamda 12 proje uyguladık ve 350 işsizimize iş imkânı sağladık bugün imzaladığımız bu protokol ile 2015 yılı sonuna kadar 250 işsizimize iş imkânı sağlayacağız. Mesleği olmayan veya mesleğinde iş bulamayan İş arayan geçlerimiz İl Müdürlüğümüze Müracaat ederek bu Kurs Projelerinden istifade ederek ham meslek sahibi olacaklar, hem de iş imkanı bulacaklardır, dedi.
 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber