Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Eylül 2016 - 13:18 Yorum: 0

Müsteşar Suat Hayri Aka, Başkan Gürsoy’u ziyaret etti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka, Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi'ni ziyaret etti.

Müsteşar Suat Hayri Aka, Başkan Gürsoy’u ziyaret etti

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka, Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi'ni ziyaret etti.

Müsteşar Suat Hayri Aka'yı, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Aydınlar Belediye Başkanı Arif Tusun, AK Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, İl Genel Meclis Üyesi Halil Sergici, mahalle muhtarları ve belediye personelleri karşıladı. Başkan Necati Gürsoy'un ve vatandaşların bayramını kutlayan Aka, ilçede yapılan çalışmalar hakkında Başkan Gürsoy'dan bilgiler aldı ve yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Gürsoy'u tebrik etti. Belediye Başkanı Necati Gürsoy, yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "İlimize ve ilçemize yapılan birçok hizmette imzası bulunan hemşerimiz Suat Hayri Aka'nın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına Müsteşar olarak atanması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Hemşerimizin geçmiş dönemlerde ilimize ve ilçemize çok büyük katkıları olmuştur. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep birlikte el ele vererek ilimize ve ilçemize güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Adilcevaz'ın daha fazla gelişmesine ve turizm anlamında büyüyerek bölgeye hitap etmesi adına kendisinin her zaman desteklerini bekliyoruz. İlçemiz yapılacak olan yatırımlar sayesinde hem ekonomik hem de turistik alanda beklediğimiz seviyeye kavuşacaktır. İlimizden bir müsteşarın, ülkenin geneline hizmet edecek bir bakanlığın müsteşarlığına getirilmesi tüm halkımızı onura etmiştir. Biz bundan gurur duyuyoruz. Allah daha hayırlı hizmetlerde de istihdam etmeyi nasip etsin. Hemşerimiz Suat Hayri Aka'ya yeni görevinde başarılar diliyor, görevinin hayırlara ve güzel hizmetlere vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka ise, "Bayram ziyaretleri kapsamında ilimize gelerek Adilcevaz, Ahlat ve Tatvan'da bulunan eş, dost ve akrabalarımı ziyaret edeceğim. Yeni bir göreve atanmış olmam dolayısıyla arayıp soran, tebrik mesajları yollayarak memnuniyetini belirten hemşerilerime teşekkür ediyorum. Tabi Adilcevaz bizim memleketimiz. Bizimde bu anlamda Adilcevaz'ın ve hemşerilerimizin hizmetinde olduğumuzdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kanunlar ve yasalar çerçevesinde mevzuat ne gerektiriyorsa görevimiz süresince ilimizin yanı sıra Adilcevaz'a, Ahlat'a ve ilçelerimize hemşerilerimize katkıda bulunmaya gayret edeceğiz. Bugün burada yapılan sıcak karşılamadan dolayı da Belediye Başkanımız Necati Gürsoy'a ayrıca teşekkür ediyorum. Tüm Adilcevazlı hemşerilerimin bayramlarını kutluyorum. Uzun ve saadet dolu ömür diliyorum" dedi.

Yapılan ziyaretin ardından Başkan Necati Gürsoy tarafından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Suat Hayri Aka'ya günün anısına plaket takdim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber