Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 10:44 Yorum: 0

Muş’u güreş müsabakalarında Hasköy temsil edecek

Muş'ta düzenlenen güreş müsabakasında 7 birincilik, 2 ikincilik ve 9 üçüncülük elde eden Hasköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, güreş müsabakalarında...

Muş’u güreş müsabakalarında Hasköy temsil edecek

Muş'ta düzenlenen güreş müsabakasında 7 birincilik, 2 ikincilik ve 9 üçüncülük elde eden Hasköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, güreş müsabakalarında kenti temsil edecek.

Hasköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, güreş müsabakasında büyük bir başarıya imza attı. İlde yapılan güreş müsabakasında farklı kategorilerde 2 kupa ve 18 madalya elde eden öğrenciler, Muş'u da güreş müsabakasında temsil etme başarısına ulaştı. Yapılan müsabakanın ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel'i ziyaret eden öğrenciler, spor malzemesi ile ödüllendirilme sözü aldı.

Öğrencilere spor malzemesi sözü veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Bozyel, öğrenciler tarafından alınan başarının kendilerini gururlandırdığını söyledi. İlde kazanılan kupa ve madalyaların öğrencileri sporda ileriye taşıyacağını ifade eden Bozyel, "Hasköy ilçemiz eğitimde olduğu gibi değişik aktivitelerde de başarılı bir dönem geçirmektedir. En son örneği Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ilde katıldıkları güreş müsabakalarında birinci olmuşlardır. Bizi onurlandıran bu başarılar sonucunda öğrenci ve okul idarecilerini makamda kabul ettik. Başarılı 32 sporcumuza spor ayakkabısı ve eşofman hediye edeceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte eğitim öğretimdeki başarılarımız spor ve diğer alanlarda da artarak devam edecektir" dedi.

Hasköy Anadolu İmam Hatip Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Eren Kandemir ise, "Öğrencilerimizle birlikte güreş müsabakalarına iyi bir şekilde hazırlanmıştık. Bu kapsamda A gençler ve B gençlerde il birinciliği ve ikinciliği elde etmiş olduk. Toplamda 2 kupa elde ettik. Bu 2 kupamızda yaklaşık olarak 18 madalya kazanmış bulunmaktayız. Muş'u da ilerleyen süreçte güreş müsabakalarında temsil edeceğiz" şeklinde konuştu.

Muş’u güreş müsabakalarında Hasköy temsil edecek

Muş’u güreş müsabakalarında Hasköy temsil edecek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber