Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 20 Eylül 2014 - 09:33 Yorum: 0

Musul'da rehin alınanlar Türkiye'de

Kalkınma Bakanı Yılmaz:

Musul'da rehin alınanlar Türkiye'de

ELAZIĞ (AA) - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün alıkoyduğu konsolosluk görevlilerinin kurtarılmasına ilişkin, ''Türkiye Cumhuriyeti bir kez daha insan odaklı anlayışını ortaya koydu'' dedi.

Elazığ Kalkınma Kurultayı'na katılmak için kente gelen Yılmaz, program öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Musul'da alıkonulan Türk vatandaşlarının başarılı bir operasyonla kurtarılmasının çok sevindirici olduğunu dile getirdi.

Yılmaz, şunları kaydetti:

''Uzun zamandır bu haberi bekliyorduk. Başta aileleri olmak üzere bütün milletimizin gözü aydın olsun diyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bir kez daha insan odaklı anlayışını ortaya koydu. Bütün kurumlarıyla bütün çabasını ortaya koydu ve çok şükür olumlu bir netice elde edildi. Hepimizin gözü aydın olsun diyorum. İnşallah bir daha böyle hadiseler de yaşamayız.''

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber