Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 20 Eylül 2014 - 12:28 Yorum: 0

Musul'da rehin alınanlar Türkiye'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu: "Güzel, hayırlı bir sabahtayız. Bugün bu güzel sabahta özellikle çok güzel bir vuslatın gerçekleştiği bir anı hep birlikte yaşıyoruz"

Musul'da rehin alınanlar Türkiye'de

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Musul'da rehin alınanların Türkiye'ye getirilmesine ilişkin, çok güzel bir vuslatın gerçekleştiği bir anın hep birlikte yaşandığını söyledi.

Soylu, bir otelde, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen "5. Olağan Kongre Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı" öncesi Musul'da kaçırılan rehinelerin Türkiye'ye getirilmesini değerlendirdi.

Sabahın ilk saatlerinden itibaren Türkiye'de büyük bir heyecanı yaşadıklarını ifade eden Soylu, "Güzel, hayırlı bir sabahtayız. Bugün bu güzel sabahta özellikle çok güzel bir vuslatın gerçekleştiği bir anı hep birlikte yaşıyoruz" diye konuştu.

Soylu, süreç boyunca bölgede yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçme adına adımların dikkatli atıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Özellikle üç ayı aşkın bir süredir alıkonuldukları günden itibaren ülkemizin bütün insanlarının pür dikkat kesildiği, coğrafyamızda, barışın, huzurun, kardeşliğin bir halel ile karşı karşıya kalmaması için her birimizin duacı olduğu olayın, başta devletimiz hükümetimiz ve istihbarat teşkilatımız ile birlikte çok titiz bir çalışma sonucu bir büyük ülkenin, bir büyük devletin göstereceği sorumluluk çerçevesi içerisinde gerçekleştirilen bir operasyonla tüm tarafların bir tek vatandaşımızın kılına zarar gelmeden aileleri, çocuklarıyla bugün kendi aileleri ile buluşturulması, 77 milyonumuzun bir büyük sevinci yaşamaları her birimiz için tarihi bir olaydır."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber