Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:50 Başkan Sandıkçı: "Bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrenciler...14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı14:39 Akaryakıtın sızdığı Sapanca Gölü’nden sevindiren detaylar: "Su içilebilir"14:37 Belekoma Tayfa ihtiyacı sahibi 120 haneye ulaştı14:35 Diyarbakır’da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi14:34 Beyaza bürünen "Nemrut’un Develeri" görsel şölen oluşturdu14:32 Bayram Taşkın: "Bu enkazı ancak güçlü bir hükümet ayağa kaldırabilir”14:31 Malatya’da zincirleme trafik kazası: 1 yaralı14:31 Muğla seçim güvenliği toplantısı yapıldı14:31 Carlos Vinicius: "Kurduğumuz aile ortamı ile şampiyon olacağımıza inanıyoru...14:30 Adıyaman’dan Gazze’ye 10 bin bebek zıbını yola çıktı14:30 Avrupa Spor Şehri Kayseri’de Spor AŞ’nin 2’nci bahar dönemi spor okulları k...
Sami Er
Güncel 21 Eylül 2014 - 21:03 Yorum: 0

Musul'da rehin alınanlar Türkiye'de

Türkiye'ye getirilen konsolosluk görevlilerinden özel harekatçı komiser Coşkun, Dinar ilçesindeki evine geldi

Musul'da rehin alınanlar Türkiye'de

AFYONKARAHİSAR (AA) - Terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) tarafından Irak'ta rehin alındıktan sonra dün Türkiye'ye getirilen konsolosluk görevlilerinden özel harekatçı komiser Said Coşkun, Dinar ilçesindeki evine geldi. 

Karayoluyla babası Coşkun Coşkun, annesi Sultan, eşi Ayşe ile çocukları Sultan, Melike ve Seçil Coşkun ile Dinar'a gelen Coşkun ilçe girişinde, vatandaşlar tarafından konvoyla karşılandı. Davul ve zurnalar eşliğinde Hürriyet Mahallesi'ndeki evine giden Coşkun için kurban kesildi.

Said Coşkun, baba evinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve kurtarma sürecini en iyi şekilde takip eden yetkililere teşekkür etti.

Olaydan dolayı herkesin çok üzüldüğünü söyleyen Coşkun, "Devletimiz ve milletimiz, kurtulmamız için çok çaba sarf etti. Rehin tutulurken bizlere 3-4 defa bomba atıldı. Bombalar hep yanımızdan geçti. Biliyorduk ki Türk milletinin hepsinin duası bizim üzerimizdeydi. Bir tane arkadaşımın burnu bile kanamadan ilk günden son güne kadar Türkiye sınırlarına girdiğimiz zaman biliyorduk ki Türk milletinin dualarıyla girdik. 101 gün bu milletin dualarıyla yaşadık. Şu an sağlığımız gayet iyi durumda. Allah'a çok şükür herkesten Allah razı olsun" diye konuştu. 

Baba Coşkun Coşkun ise oğlunu kendisine kavuşturan herkese teşekkür ederek, "101 gününün sonunda oğlumuzu Ankara'ya giderek teslim aldık ve evimize getirdik. Oğlumuzun kurtulmasında emeği geçen devlet yetkililerimizden Allah razı olsun. Buraya kadar gelip bizi karşılayan tüm eş dost ve akrabalarımıza da teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber