Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Eylül 2014 - 22:58 Yorum: 0

Musul'da rehin alınanlar Türkiye'de

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nde görevli polis memuru Zafer Yıldız'ın Gümüşhane'deki baba evinde sevinç yaşanıyor

Musul'da rehin alınanlar Türkiye'de

GÜMÜŞHANE (AA) - Terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) tarafından Irak'ta rehin alındıktan sonra dün Türkiye'ye getirilen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nde görevli polis memuru Zafer Yıldız'ın Gümüşhane'deki anne ve babası, oğullarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

 IŞİD tarafından Musul kentinde rehin alındıktan sonra dün Türkiye'ye getirilen konsolosluk görevlilerinden özel harekatçı Zafer Yıldız'ın babası Şükrü Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşanan gelişmeleri endişeyle takip etmelerine rağmen hayatlarının en mutlu haberini dün aldıklarını söyledi.

Trabzon'a gelen oğlunu büyük bir sevinçle karşıladıklarını anlatan baba Yıldız, "Şükürler olsun oğlumuza kavuştuk. Hükümetimiz her zaman dediği gibi evlatlarımızı oradan kurtarıp getirdi. Allah devletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Başbakanımıza ve tüm polis teşkilatına binlerce kez teşekkür ederiz" dedi.

Yıldız, oğlunun Trabzon'daki evinde dinlendiğini ve basınla görüşmek istemediğini sözlerine ekledi.

Anne Gülcihan Yıldız ise yaklaşan Kurban Bayramı ile adeta çifte bayram yaşadıklarını belirterek, "Büyüklerimizden Allah razı olsun. 101 gün boyunca çok kötü şeyler hissettim ve sürekli ağladım. Ancak şu anda o kadar mutluyum ki tarif edemem. Oğlumuza uzun bir sürenin ardından kavuşmak bizlere hayatımızın en güzel hediyesi oldu" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber