Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 26 Şubat 2020 - 14:03 Yorum: 0

Mut ilçesine 6 yeni hekim atandı

Sağlık Bakanlığınca Mersin'e çeşitli branşlarda 13 yeni uzman hekim ataması yapılırken, bunlardan 6'sının, daha önce uzman doktor sıkıntısı yaşandığı...

Mut ilçesine 6 yeni hekim atandı

Sağlık Bakanlığınca Mersin'e çeşitli branşlarda 13 yeni uzman hekim ataması yapılırken, bunlardan 6'sının, daha önce uzman doktor sıkıntısı yaşandığı iddiası ile gündeme gelen Mut ilçesinde görevlendirildiği bildirildi.

Mut Devlet Hastanesi'nde görevlendirilen hekimlerin, anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, çocuk sağlığı ve hastalıkları, iç hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, ruh sağlığı ve tıbbi biyokimya uzmanı olarak görev yapacakları öğrenildi. Ayrıca Mersin'e ataması yapılan uzman hekimlerin 6'sının Şehir ve Eğitim Hastanesi'nde, birinin ise Tarsus Devlet Hastanesi'nde görev yapacakları belirtildi. Ataması yapılan hekimlerin yaklaşık 1 ay içerisinde göreve başlamaları bekleniyor.

63 bin nüfusu bulunan Mut'ta, bir süre önce uzman doktor sıkıntısı yaşandığı dile getirilmiş ve soruna çözüm bulunması istenilmişti.

Mut ilçesine 6 yeni hekim atandı

Mut ilçesine 6 yeni hekim atandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber