Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 03 Mart 2021 - 09:03 Yorum: 0

Mutasyonlu virüs görülen köy ve apartmanlar karantinaya alındı

Kastamonu'nun Küre ilçesinde mutasyonlu virüs görülmesi üzerine Kayadibi köyü ve çok sayıda vakanın görüldüğü ailenin ilçede ikamet ettiği apartmanlar...

Mutasyonlu virüs görülen köy ve apartmanlar karantinaya alındı

Kastamonu'nun Küre ilçesinde mutasyonlu virüs görülmesi üzerine Kayadibi köyü ve çok sayıda vakanın görüldüğü ailenin ilçede ikamet ettiği apartmanlar 10 gün süreyle karantinaya alındı.

Küre İlçe Hıfzıssıhha Kurulu toplantısında ilçeye bağlı Kayadibi köyünde mutasyonlu virüsün görülmesi konusu görüşüldü. Toplantıda alınan karar doğrultusunda mutasyonlu virüse rastlanılan ilçeye bağlı Kayadibi köyü 10 gün süreyle karantinaya alındı. Kurul ayrıca aile içerisinde çok sayıda pozitif vaka görülmesi üzerine ailenin ikamet ettiği Müderris Mahallesi'ndeki apartmanların da 10 gün süreyle karantinaya alınmasını kararlaştırdı.

Köyde ve apartmanlarda gerekli tüm güvenlik ve sağlık tedbirlerinin alındığı ifade edilen kararda, karantina süresince köyde ve apartmanlarda ikamet eden vatandaşların tüm ihtiyaçlarının Vefa Sosyal Destek birimlerince karşılanacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber