Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Mayıs 2016 - 15:03 Yorum: 0

Müteahhitler Derneği’nde Doğalgaz Bilgilendirmesi

Aksa Doğalgaz bünyesinde çalışan Gemdaş firması müdürü Levent Üstüner ve ekibi Gemlik Müteahhitler Derneği'ni ziyaret etti.

Müteahhitler Derneği’nde Doğalgaz Bilgilendirmesi

Gemlik Müteahhitler Derneği, doğalgaz konusunda bilgiler edindi.

Aksa Doğalgaz bünyesinde çalışan Gemdaş firması müdürü Levent Üstüner ve ekibi Gemlik Müteahhitler Derneği'ni ziyaret etti. Üstüner, sunumla desteklediği konuşmasında son zamanlarda sorunların azaldığını ifade ederek mevzuat ve Gemlik ile alakalı konulara açıklık getirdi. Üstüner sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz görevimizi yaparken, aynı zamanda düzenli çalışmayı da önemsiyoruz. Şu anda bize yapılan 107 bina ile ilgili başvuru var. 107 binadan 29'unda içinde oturanlar var. Diğeri ise çalışmayı sürdürüyor. Bu bina hatlarının tamamlanması iki ve beş ay arasında zamana yayılabilir tamamlanmaları. Biz izinsiz kazı yapamayız. Aykome'ye kazı ruhsatı içi başvuru yapıyoruz. Bahsettiğimiz 107 bina için de yaptık. Kumla için anlaşmamız var. Çakaldere mevkiinin sol tarafı ile alakalı da yatırımımız olacak. Bizler mahalle bazlı çalışıyoruz. aralık sonu, mart ayı arası kazı yapmıyoruz."

Dernek Başkanı Ömer Uslu, bilgilendirme yapan Gemdaş ekibine teşekkür ederek, Müteahhitler Derneği'nin bilgilendirmeye yönelik çalışmalarının devam edeceğini de kaydetti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber