Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 21 Nisan 2014 - 14:26 Yorum: 0

Mutlu oluyorum

Serenay Sarıkaya, dizi setlerindeki çalışma saatlerini eleştiren birçok meslektaşının aksine, “Sette yoruluyorum ama ne kadar çalışırsam o kadar mutlu oluyorum” dedi.

Mutlu oluyorum

Son dönemde rol aldığı dizilerin yanı sıra ünlü markala­rın aranılan reklam yüzü olan Serenay Sarıkaya, çar­pıcı açıklamalar yaptı. 3 sezon yer aldığı Lale Devri di­zisinden ayrıldıktan sonra bir süre dizilere ara veren Sarıkaya, bu nedenle yoğunluktan hiç şikayet etmedi­ğini söyledi. Medcezir dizisinin yıldızı, “Çalışmaya 8 ay ara verdiğim için yoğunluğa aç hale gelmiştim. Ne ka­dar çalışırsam o kadar mutlu olan bir insanım. Zaman zaman çekimlerden dolayı uykusuz kaldığım oluyor. Çünkü haftanın 5 günü çalışıyorum. Ama hiç abartmı­yorum, sete çok mutlu ve heyecanlı gidiyorum. Yoğunluğu her zaman sevmişimdir” diye konuştu.

POPÜLER OLMAK GÜZEL

Yoğun çalışma temposundan dolayı çalışmadığı günlerde kendini yormamaya özen gösterdiğini di­le getiren Sarıkaya, “İzin günlerimde beni yormayacak, yüzme ve yoga gibi sakin sporları tercih ediyorum. Evimde pilates topum, kum torbalarım ve ağırlıklarım var. Onlarla çalışmak beni rahatla­tıyor” şeklinde konuştu. Popüler olmayı sevdiğini de söyleyen Sarıkaya, “Böyle bir mesleği seçtiy­seniz, hayatınızda bazı fedakarlıklar yapmanız gerekiyor” dedi.

GÜLDEN AVUÇ

Haber Kaynağı: bugün
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber