Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Ekim 2016 - 15:03 Yorum: 0

Mutlugil, FIVB yönetim kurulu üyeliğine seçildi

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te düzenlenen 35. FIVB Dünya Kongresi'nde yönetim kurulu üyeliğine...

Mutlugil, FIVB yönetim kurulu üyeliğine seçildi

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te düzenlenen 35. FIVB Dünya Kongresi'nde yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Özkan Mutlugil, daha önce de 36. CEV (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu'na seçilmiş ve Finans'tan Sorumlu Asbaşkan olarak görevlendirilmişti.

FIVB (Uluslararası Voleybol Federasyonu) yönetim kurulu üyeliğine seçilmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Özkan Mutlugil, "FIVB Yönetim Kurulu'nda yer almak, dünya voleybolunun gelişimine katkıda bulunmak ve ülkemizin temsili açısından çok önemli. Amacımız Türk Voleybolu'nu her alanda, her yerde, en iyi şekilde temsil etmek. Umuyorum ki, hali hazırda gayet iyi ilişkilerimizin olduğu CEV ve FIVB ile önemli projelere imza atarak Türk Voleybolu'nun değerini daha da yukarılara taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan 2012 yılından beri görevini sürdüren Dr. Ary S. Graça yeniden Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Başkanı seçildi.

Yeniden FIVB Başkanı seçilmesi sonrasında açıklamalara bulunan Dr. Ary S. Graça, "Voleybolun gelişiminin, sportif başarının ve Dünya'da kaç kişiye ilham vereceğimizin bir limiti yok. Başkanlığım süresince voleybol sporunun büyük potansiyeline ulaşması için elimden geleni yapacağıma dair söz veriyorum. Tüm Dünya'daki büyük voleybol ailesine bana ve vizyonuma güvendiği için teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber