Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Haziran 2016 - 15:48 Yorum: 0

Mutsuz Çiftlere Tavsiyeler

Kağıthane'de Ramazan ayı süresince devam eden Hasbahçe etkinliklerine son olarak Davranış Bilimci ve Kişisel Gelişim Uzmanı Ümit Hakan Bozkurt konuk oldu.

Mutsuz Çiftlere Tavsiyeler

Kağıthane'de Ramazan ayı süresince devam eden Hasbahçe etkinliklerine son olarak Davranış Bilimci ve Kişisel Gelişim Uzmanı Ümit Hakan Bozkurt konuk oldu. "Takım ruhu ve sosyal hayatta iletişim" konulu bir konuşma yapan Bozkurt, İstanbullulara hayatta daha mutlu olmaları için ipuçları verdi.

"NEGATİF İNSANLARI HAYATINIZDAN ÇIKARIN"

Konuşmasına; "Eğer mutluluğu tanımıyorsan o da sana merhaba demez" diyerek başlayan Bozkurt, mutlu olmanın birinci şartının onu istemek olduğunu ifade etti ve ekledi: "Mutluluğu istediğiniz kadar mutsuzluğu da itekleyin. Negatif insanları hayatınızdan çıkarın. Yoksa ki o kişi derdiyle, korkusuyla sizi gün gün eritir. Eğer negatif insan eşinizse bir ay ayrı yatın. Birbirinizi az görün. Sakinleşin ve daha sonra evliliğinizde orta yolu bulmaya çalışın.'

"DOZUNDA SEVİN SAYIN"

Aile yaşamında ve sosyal hayatta ikili iletişimlerde duyguların dozunda ayarlanması gerektiğini ifade eden Bozkurt "Ne çok ne de az sevin, sayın. Layık olana sevginizi verin. Layık olmayana sevginizi vermeye çalışırsanız "bu benden korkuyor" der ve sizin hayatınızı sessizce zindana çevirir. Siz Mevlana değilsiniz. Herkesi sevmeye kalkarsanız sonunda yıpranan, üzülen siz olursunuz. Hayat en acımasız eğitimcidir. Günün birinde yalnız kaldığınızda sevginizi hak etmeyen insanlar için yaptıklarınızdan pişmanlık duyarsınız" dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da söyleşiyi dinleyenler arasındaydı. Başkan Kılıç sıcak yaz akşamlarında açık havada Ramazan'ın maneviyatına uygun birçok program gerçekleştirdiklerini belirterek, "Ramazan'da aç kalan bedenimize karşın bu tarz programlar tertipleyerek manevi anlamda doygunluğa erişiyoruz" dedi.

Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen Hasbahçe Ramazan Etkinlikleri arefe gününe kadar devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber