Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Haziran 2017 - 19:23 Yorum: 0

Mut’ta kaçakçılık operasyonu

Mersin Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, 5 iş yerine yaptıkları uygulama sonucunda kaçak...

Mut’ta kaçakçılık operasyonu

Mersin Mut İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, 5 iş yerine yaptıkları uygulama sonucunda kaçak tütün ve sigara mamulleri ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre ilçe merkezinde 5 iş yerinde yaptıkları aramada, 154 kg kıyılmış açık tütün, 11 kg nargile tütünü, 49 bin 340 adet içime hazır dal sigara, 2 adet elektronik sigara ve 20 adet elektronik sigara likitleri ele geçirildi.

Uygulamada 2 iş yeri hakkında kaçakçılık kanununa muhalefet suçundan dolayı adli işlem yapıldı. Ele geçirilen kaçak sigaralar ve tütünler ise imha edilmek üzere Emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber