Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 20 Şubat 2017 - 16:03 Yorum: 0

MYP lideri Yılmaz: "Yunan hainlik peşinde, uyanık olalım"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Türkiye'nin Yunanistan konusunda dikkatli olması gerektiğini belirterek, "Yunan yine hainlik...

MYP lideri Yılmaz: 'Yunan hainlik peşinde, uyanık olalım'

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Türkiye'nin Yunanistan konusunda dikkatli olması gerektiğini belirterek, "Yunan yine hainlik peşinde. Yunan'a karşı uyanık olalım" dedi.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Yunanistan konusunda uyarılarda bulunarak, "Yunan yine hainlik peşinde. Yunan'a karşı uyanık olalım. Kısa bir süre içinde Yunan ve Ermeni'den saldırılar başlayabilir. Türkiye zor günlerden geçiyor. Zor günler dostun düşmanın ortaya çıkacağı günlerdir. İçeride meşguliyetimizi fırsat bilenler etrafımız kuşatmak ve Kıbrıs başta olmak üzere geçmişe ait 1974 harekatı ve öncesinin intikam hırsı ile harekete geçmişlerdir.Yunanistan da Türkiye'ye karşı ciddi bir askeri hazırlık söz konusudur" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin İsrail ve Azerbaycan ile ilişkilerini geliştirmesi gerektiğini savunan Yılmaz, "Batıda Yunan hareket ederken Doğuda boş durmayan bir Ermeni var. Son zamanlarda şiddetle silahlanan bu Ermeni için bölgede Türk dışında düşman addedilen unsur olmadığına göre bu silahlanmanın hedefi son derece açıktır. Bizim bölge de ileri bir adım atarak hem İsrail hem de Azerbaycan ile askeri ilişkilerimizi güçlendirmemiz gerekmektedir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber