Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Eylül 2020 - 23:28 Yorum: 0

MYP Lideri Yılmaz’dan İbrahim Kalın’a destek

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın tarafından yapılan "İsrail ve Mısır ile bazı ihtilaflarımız var, bu enerji konusunda işbirliği yapmayacağımız...

MYP Lideri Yılmaz’dan İbrahim Kalın’a destek

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın tarafından yapılan "İsrail ve Mısır ile bazı ihtilaflarımız var, bu enerji konusunda işbirliği yapmayacağımız anlamına gelmez" şeklindeki açıklamalara MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz'dan destek geldi.

Türkiye'nin çıkarları için ilişkilerin geliştirilmesi gerektiğini savunan Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın'ın açıklamalarına destek mesajı geldi. Yılmaz, "İbrahim Kalın'ın açıklamalarını önemli buluyorum. Önemli olan Türkiye'nin menfaatleri. Bu nedenle menfaatler neyi gözetiyorsa yapmamız gerekiyor. İsrail ve Mısır ile enerji alanında anlaşma sinyallerini olumlu buluyorum" açıklamasında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber