Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Ağustos 2014 - 18:18 Yorum: 0

Mysia Uluslararası Havacılık Festivali

Körfez Sportif Havacılık Kulübü Derneğince organize edilen festival 6 Eylül'de Burhaniye'de, 7 Eylül'de Edremit'te yapılacak

Mysia Uluslararası Havacılık Festivali

BALIKESİR (AA) - Körfez Sportif Havacılık Kulübü Derneği tarafından düzenlenen "Mysia Uluslararası Havacılık Festivali", 6-7 Eylül'de Burhaniye ve Edremit ilçelerinde yapılacak.

Derneğin Başkan Yardımcısı Adem Kuşçuoğlu, Balıkesir Kocaseyit Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısında, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirecekleri etkinliklere, Körfez halkını, Balıkesirlileri ve havacılık meraklılarını beklediklerini söyledi.

Her yıl daha da büyüyen ve heyecan kazanan Mysia Havacılık Festivali ile Edremit Körfezi semalarına farklı bir imza atacaklarını ifade eden Kuşçuoğlu, festivalin bu yıl 6 Eylül'de Burhaniye Ören'de, 7 Eylül'de ise Edremit Akçay'da yapılacağını sözlerine ekledi.

Dünyanın en ünlü akrobasi ekiplerinden Türk Hava Kuvvetleri'nin gösteri uçağı Solo Türk ile Romanya'nın resmi ekibi Hawks'ın gösteri yapacağı festivalde, THK Uçuş Akademisi, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Havacılık Bölümü ve bazı uçuş okullarının çeşitli gösterileri ile paramotor, model helikopter, model uçak gösterileri, gyrocopter ve microlight gösterileri de gerçekleştirilecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber