Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Eylül 2016 - 23:58 Yorum: 0

Nafi Güral’dan iş adamlarına ’Yatırımlarınızı artırın’ çağrısı

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı ve NG Kütahya Seramik Kurucu Başkanı Nafi Güral, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Seramik Fabrikası'nın Türkiye'nin...

Nafi Güral’dan iş adamlarına ’Yatırımlarınızı artırın’ çağrısı

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı ve NG Kütahya Seramik Kurucu Başkanı Nafi Güral, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Seramik Fabrikası'nın Türkiye'nin büyüklüğünü tüm dünyaya hatırlatmak için alınan bir yatırım kararı olduğunu söyledi.

İş dünyasına "Yatırımlarınızı artırın" vatandaşlara da "Harcamalarınızı kısıtlamayın" çağrısı yapan Güral, "15 Temmuz darbe girişimini biz vatana ihanet olarak değerlendiriyoruz ve o gecenin faillerinin vatana ihanet çerçevesinde yargılanmalarını istiyoruz. Türkiye'nin bütün kurum ve kuruluşlarını parçalara bölmüşler. Eğer o gece hain planları başarıya ulaşmış olsaydı tüm o parçalar birbirine düşecek ve Türkiye yok olma noktasına gelecekti. O gece iş ortaklarıma endişelenmemeleri gerektiğini, her şeyin yoluna gireceğini yazdım ve frene basmayın, eğer frene basarsanız sizi geçerler diye yazdım. Her şeyin güzel olacağına inancımızın bir ifadesi olarak yatırım kararı aldık ve bir fabrika yapacağız dedik, öyle de yaptık. Hepsine teşekkür ediyorum. Bu temel atma sıradan, basit bir temel atma değildir. Bu dünyaya bir mesajdır. Türkiye'nin büyüklüğünü, Türk insanının yüceliğini bütün dünyaya hatırlatmak anlamında bir mesajdır. Buradan tüm Türk iş dünyasına sesleniyorum, bütün imkanlarınızla, bütün gayretlerinizle eskisinden daha fazla istihdam ve yatırım peşinde olmanızı bekliyorum. Sade vatandaşlarımız da yarın ne olacak diye endişe etmesin, endişe ettiği korku başına gelir. Vatandaşlarımız olması gereken harcamalarını, yatırımlarını yapmalıdır. Kısıtlama hem ülkemize hem de kendilerine zarar verecektir" şeklinde konuştu. (EFE)

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber