Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ocak 2017 - 13:08 Yorum: 0

Nakliyeci firmalara ‘kar’ uyarısı

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Bulgaristan'a çıkış yapacak tır şoförlerini olumsuz hava şartları nedeniyle Hamzabeyli yerine...

Nakliyeci firmalara ‘kar’ uyarısı

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Bulgaristan'a çıkış yapacak tır şoförlerini olumsuz hava şartları nedeniyle Hamzabeyli yerine Kapıkule Sınır Kapısı'nı tercih etmeleri yönünde uyardı.

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğünden "Nakliyeci firmaların dikkatine" başlığıyla yapılan yazılı açıklamada, "Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bağlantısı Hamzabeyli Gümrük Kapısından çıkış yapacak tır sürücüleri Bulgaristan'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle Kapıkule Gümrük Kapısından tercihen çıkış yapabileceklerdir. Kamuoyuna önemle duyurulur" denildi.

Kapıkule'de kuyruk eridi

Öte yandan, geçtiğimiz hafta sonu Bulgaristan'ın Kapitan Andreevo Sınır Kapısı'nda, Bulgar yetkililerin olumsuz hava şartları nedeniyle tedbir amaçlı sınırlı sayıda ve aralıklarla alım yapmasından dolayı Kapıkule güzergahında tır kuyruğu 25 kilometreye kadar çıkmıştı. Alımların normal seviyesine dönmesi ile birlikte Kapıkule'de tır kuyruğu 4 kilometreye kadar düşerken, Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda ise yoğunluğun devam ettiği ve tır kuyruğunun yaklaşık 9 kilometre uzandığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber