Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 21 Nisan 2014 - 17:48 Yorum: 0

Nakliyecilerden haksız rekabet protestosu

Karabük'te TIR şoförleri, ortaklaşa kurdukları işletmeden daha ucuza nakliyecilik yapan meslektaşlarını protesto etti

Nakliyecilerden haksız rekabet protestosu

KARABÜK (AA) - Karabük'te TIR şoförleri, ortaklaşa kurdukları işletmeden daha ucuza nakliyecilik yapan meslektaşlarını protesto etti.

Araçlarını Karabük-Ankara karayolunun kenarına park eden 60 şoför, TIR'ın dorsesine binerek, "Karabük, şoför esnafına sahip çık" sloganıyla şehirde tur attı.

Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Karabacak, grup adına yaptığı açıklamada, oda bünyesinde 280 üyeli işletme kurduklarını söyledi.

Şoförlüğü düzenli yapmak istediklerini belirten Karabacak, "Aynı çatı altında toplandık ancak 30-40 kadar şoför esnafı bu oluşumun dışında kaldı. Bunlar işlerimizi baltalamaya çalışıyor. Daha ucuza çalışıyorlar. Biz adam gibi çalışma ortamı istiyoruz. Destek bekliyoruz" diye konuştu.

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber