Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ocak 2021 - 14:18 Yorum: 0

Nallıhan Off Road ve Doğa Ekibi, yaban hayatına sahip çıktı

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde sert geçen kış şartlarında yaban hayvanlarının yiyecek ihtiyacını karşılamakta zorlanması dolayısıyla Nallıhan Off...

Nallıhan Off Road ve Doğa Ekibi, yaban hayatına sahip çıktı

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde sert geçen kış şartlarında yaban hayvanlarının yiyecek ihtiyacını karşılamakta zorlanması dolayısıyla Nallıhan Off Road ve Doğa Ekibi "Hep Bir Elden" sloganı ile yola çıkarak doğal yaşam alanlarına yem arpa mama ve balyalar bırakarak yaban hayatına katkıda bulundu.

Nallıhan Off Road ve Doğa Ekibinden yapılan açıklamada, "Bizler doğa severler olarak doğamıza sahip çıkma bilinci ile birlikte "Hep Bir Elden" sloganıyla birleşerek aldığımız hayvan yiyeceklerini yaban hayatını sürdürmek, onların bu sert kış şartlarında yiyeceklere kolay yetişmesini sağlamak bilinci ile doğaya bıraktık" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber