Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
Sami Er
Eğitim 18 Aralık 2017 - 19:38 Yorum: 0

NAMUN 2017 etkinliği Ankara’da gerçekleştirildi

Nesibe Aydın Model United Nations (NAMUN) etkinliğinin 6'ncısı, Türkiye'nin seçkin lise ve üniversitelerinin katılımı ile Ankara'da gerçekleştirildi.

NAMUN 2017 etkinliği Ankara’da gerçekleştirildi

Nesibe Aydın Model United Nations (NAMUN) etkinliğinin 6'ncısı, Türkiye'nin seçkin lise ve üniversitelerinin katılımı ile Ankara'da gerçekleştirildi.

NAMUN etkinliği, 15-17 Aralık tarihleri arasında Ankara Plaza Otel ve Nesibe Aydın Eğitim Kurumları Gölbaşı Kampüsü'nde düzenlendi. Bu sene 6'ncısı düzenlenen etkinlik, oldukça verimli geçti. Altı komiteden oluşan etkinliğe Türkiye'nin seçkin lise ve üniversitelerinden katılım oldu. Nesibe Aydın Gölbaşı Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, IB öğrencileri ve Nesibe Aydın Yıldızlar Lisesi öğrencileri, hem başarılı sunumları hem de yaptıkları ev sahipliğiyle dikkat çektiler. Yıldızlar Lisesi öğrencilerinden Hikmet Güner en iyi delege ödülünü alırken, Gölbaşı kampüsünden Meltem Dönmez, Eren Karsavuranoğlu, Sena Gül Hazır ve Yıldızlar Lisesinden Eren Cihan Gülsoy, Deren Gürbüz öne çıkan delege ödüllerini almaya hak kazandı. En iyi delege ödülü ABD Delegesi Zeynep Doğan, Ankara Atatürk Lisesi; öne çıkan delege ödülleri Belçika Delegesi Bersu Cengizoğlu, Ayrancı Anadolu Lisesi ve Türkiye Delegesi Meltem Dönmez, Nesibe Aydın Gölbaşı Kampüsüne gitti.

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi

Etkinlikte katledilen ve ayrımcılığa uğrayan Arakan halkı için bir çözüm bulabilmek adına Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi delegeleri toplandı. Etkili tartışmalarla dolu 3 gün boyunca delegeler, zorla çalıştırma, mülteci hakları ve daha pek çok konuyu görüştü. 9 oturumun sonunda çözüm önerileri ortaya konuldu. Arnavutluk Delegesi İzlem Su Şahin, Ankara Atatürk Lisesi ve İsviçre Delegesi Eren Cihan Gülsoy, Nesibe Aydın Okulları Yıldızlar Kampüsü öne çıkan delege ödüllerinin sahibi oldu.

Berlin Konferansı'nın tartışıldığı oturumda, İsveç Delegesi Zeynep Esen Demir, TOBB ETÜ ve Osmanlı İmparatorluğu Delegesi Ali Mertcan Kılıçlı, Zafer Koleji öne çıkan delege ödüllerini aldı.

Proje Tabanlı Komitede ise Türkiye'de yasa dışı uyuşturucu ticaretini tartışmak ve önlemek için 22 vasıflı uzman bir araya geldi. En iyi delege ödülü Nesibe Aydın Yıldızlar Lisesinden Hikmet Güner'in oldu. Öne çıkan delege ödülleri ise Sena Gül Hazır- Nesibe Aydın Gölbaşı Kampüsü ve Eda Ekinci- Ankara Eğitim Kurumları oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber