Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 30 Temmuz 2014 - 18:08 Yorum: 0

Nanjing Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları'na doğru

Wushu Federasyonu İcra Kurulu Başkanı Akyüz:

Nanjing Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları'na doğru

SAKARYA (AA) - Wushu Federasyonu İcra Kurulu Başkanı Abdurrahman Akyüz, Çin'de düzenlenecek Nanjing Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları'na ilişkin, "İnşallah hedef, bu şampiyonluğu Başbakanımıza ilk cumhurbaşkanlığında hediye etmektir" dedi.

Akyüz, AA muhabirine, 16-28 Ağustos'ta Nanjing kentinde düzenlenecek Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunları için hazırlık kampı oluşturduklarını söyledi.

Wushu dalında 5 sporcunun olimpiyatlarda mücadele edeceğini vurgulayan Akyüz, "Sporcularımız şimdi kampa gidiyor. Hedefimiz, bu sporcularımızın tümünün madalya almasıdır ama Elif iddialı. İnşallah Elif, olimpiyat şampiyonu olacak" diye konuştu. 

Akyüz, Elif'in olimpiyatlar için 4 aydır hazırlandığını, bir ay da Pekin'de hazırlık yapacağını ifade ederek, şunları kaydetti: 

"Ondan sonra Nanjing'e gidecek. Elif, ilk dünya şampiyonluğunu aldığında 14 yaşındaydı. Çin'de inşallah ilk olimpiyat şampiyonluğunu alacak. İlk dünya şampiyonluğunu Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etti. İnşallah hedef, bu şampiyonluğu Başbakanımıza ilk cumhurbaşkanlığında hediye etmektir." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber