Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 02 Aralık 2021 - 15:58 Yorum: 0

Narkotik köpeği ’Alis’ 5 kilo metamfetamin buldu

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde otomobil içerisine gizlenmiş 5 kilonun üzerinde metamfetamin, narkotik köpeği Alis ile yapılan aramada bulundu.

Narkotik köpeği ’Alis’ 5 kilo metamfetamin buldu

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde otomobil içerisine gizlenmiş 5 kilonun üzerinde metamfetamin, narkotik köpeği Alis ile yapılan aramada bulundu. Olay ile ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Harekete geçen ekipler, sevkiyatı gerçekleştirecek otomobili belirleyerek teknik ve fiziki takip başlattı. Ekipler tarafından takibe alınan araç, dün Kemalpaşa ilçesince durduruldu. Araç içerisinde narkotik köpeği Alis'in kullanıldığı arama sonucunda, 5 kilo 35 gram metamfetamin ele geçirildi.

Otomobilde bulunan M.M.T. (47) ve R.Y. (43) de polis ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber