Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Ekim 2016 - 11:03 Yorum: 0

Narkotik köpeği ’Çakıl’ uyuşturucu maddeleri buldu

Rize'de Jandarma İstihbarat ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı çalışma ile uyuşturucu imalatı yapıldığı tespit edilen adreste, narkotik...

Narkotik köpeği ’Çakıl’ uyuşturucu maddeleri buldu

Rize'de Jandarma İstihbarat ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı çalışma ile uyuşturucu imalatı yapıldığı tespit edilen adreste, narkotik köpeği "Çakıl" tarafından yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Rize Jandarma Komutanlığı'na bağlı istihbarat ekipleri bir süredir yürüttükleri istihbarı çalışmalar neticesinde Pazar ilçesinde uyuşturucu imalatı yapıldığı düşünülen bir adrese baskın düzenledi. N.K.'ya ait ev ve arazide narkotik köpeği Çakıl ile arama yapıldı. Yapılan aramada evde gizlenmiş vaziyette 6 kilo kubar esrar ve bahçede 92 kök hint keneviri ele geçirildi. Öte yandan evde yapılan aramada; esrar tüketiminde kullanılan boş sigara kutuları, 1 adet kuru sıkı tabanca, bir av tüfeği ve çeşitli çaplarda fişek ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber