Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Temmuz 2017 - 12:43 Yorum: 0

Narkotik polisi, piyasa değeri 10 milyon lirayı bulan uyuşturucu ele geçirdi

İstanbul'da, zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda piyasa değeri 10 milyon lirayı bulan çeşitli türde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Narkotik polisi, piyasa değeri 10 milyon lirayı bulan uyuşturucu ele geçirdi

İstanbul'da, zehir tacirlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda piyasa değeri 10 milyon lirayı bulan çeşitli türde uyuşturucu madde ele geçirildi. Baskınlarda toplam 392 bin 759 adet uyuşturucu hap ele geçirilirken 4'ü yabancı 6 kişi de gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında son 4 günde Bakırköy, Esenler ve Güngören'de 3 ayrı operasyona imza attı. 3 operasyonda toplam 392 bin 759 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ele geçirilen çeşitli türdeki uyuşturucu maddelerin toplam piyasa değerinin 10 milyon lirayı bulduğu öğrenildi.

Narkotik polisinden 3 farklı operasyon

Uyuşturucu konusunda uzman "Maya" adlı dedektör köpekle Esenler'de bir eve baskın düzenleyen polis, evin gizli bölmelerinde 17 kilo 205 gram esrar, 8 bin 100 gram skunk diye tabir edilen madde, 23 bin 540 adet uyuşturucu hap ve hassas teraziler ele geçirdi.

Narkotik polisinin Atatürk Havalimanı'ndaki bir kargo terminaline yaptığı operasyonda ise Suudi Arabistan'a gönderilmek üzere protein tozu kutularına zulalanmış 73 kilo 197 gram ağırlığında 366 bin adet captagon hap ele geçirildi.

Güngören'de bir eve düzenlenen son operasyonda ise 3 bin 219 adet uyuşturucu hap, 375 gram Afyon sakızı ve hassas terazi ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 5 bin 400 lira para ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılardan 5'i tutuklandı

Operasyonlarda 4'ü yabancı uyruklu toplam 6 kişi yakalanırken, baskın yapılan adreslerdeki aramalarda 6 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen zanlılardan 4 yabancı şahıs ile 1 Türk'ün tutuklandığı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber