Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 19 Şubat 2020 - 11:48 Yorum: 0

Narkotik suçlardan 11 gözaltı

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışma...

Narkotik suçlardan 11 gözaltı

Malatya'da, narkotik suçlardan 11 zanlı gözaltına alındı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışma yapıldı. Yapılan planlı çalışmada, 11 adreste eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirildi. 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Dosya kapsamında daha önce 1 şüpheli şahıs tutuklandı. Şüpheli şahısların ikamet adreslerinde yapılan aramada, 53 gram Sentetik Kannobinoid (bonzai) maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 9 adet mermi, 110 gr kubar esrar maddesi, 5 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli şahıslar (TCK 188) maddesi kapsamında Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecek.

Bu arada, polisin yaptığı başka bir çalışmada da, şüphe üzerine durdurulan 2 şahıstan 15 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ve 9,56 gram Narkotik madde, 2 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Narkotik suçlardan 11 gözaltı

Narkotik suçlardan 11 gözaltı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber