Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Eylül 2017 - 17:13 Yorum: 0

Narkotim ekipleri okul önlerinde göz açtırmıyor

Kocaeli'de okul önlerinde öğrencilerin güvenliği için önlemlerini arttıran Narkotim ekiplerince şüpheli bir şahsın üzerinde yapılan aramalarda 6 gram...

Narkotim ekipleri okul önlerinde göz açtırmıyor

Kocaeli'de okul önlerinde öğrencilerin güvenliği için önlemlerini arttıran Narkotim ekiplerince şüpheli bir şahsın üzerinde yapılan aramalarda 6 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kocaeli Emniyeti Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Narkotim ekipleri, öğrencilerin güvenliğini sağlamak adına okul ve öğrenci yurtları önlerindeki şüpheli şahıslara göz açtırmıyor. Bu kapsamda Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ergün Köncü Sokak'ta bulunan devlet yurdu önünde devriye atan motorize Narkotim ekipleri, bir şahıstan şüphelendi. Şüphelinin yanına giden ekipler, S.G.(23) adlı şahsın üzerinde yaptıkları aramada 6 gram uyuşturucu madde ele geçirdiler. Bunun üzerine gözaltına alınan S.G., Kocaeli Devlet Hastanesinde alınan sağlık raporunun ardından polis merkezine götürüldü.

Öte yandan İl genelindeki okul ve öğrenci yurtları önünde uygulamalarını sürdüren Narkotim ekipleri, zaman zaman okul çıkış saatinde lise önüne ve çevresinde bekleyen şahıslar üzerinde arama yaparak kimliklerini kontrol ediyor. Okul önündeki şahıslar üzerinde arama yapan ekipler ayrıca internet kafelerde de denetim yaparak, mekanlarda küçük yaşta öğrencilerin olup olmadığını denetliyor.

Narkotim ekipleri okul önlerinde göz açtırmıyor

Narkotim ekipleri okul önlerinde göz açtırmıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber