Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Ağustos 2016 - 17:13 Yorum: 0

Naşide Göktürk’ün durumu kritik

Bir süredir kanser tedavisi gören ve yaklaşık 10 gün önce genel durum bozukluğu nedeniyle Bodrum'da özle bir hastaneye kaldırılan Naşide Göktürk'ün...

Naşide Göktürk’ün durumu kritik

Bir süredir kanser tedavisi gören ve yaklaşık 10 gün önce genel durum bozukluğu nedeniyle Bodrum'da özle bir hastaneye kaldırılan Naşide Göktürk'ün sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Acıbadem Bodrum Hastanesi tedavi gören Göktürk yaşam mücadelesine devam ediyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Onkoloji Merkezi Sorumlu Hekimi Tıbbi Onkolog Yrd. Doç. Dr. Hilmi Ege, sanatçının sağlık durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Yaklaşık 1 yıl önce akciğer kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan Sayın Naşide Göktürk, hastanemize yaklaşık 10 gün önce genel durumundaki bozukluk nedeniyle geldi. Genel durum takibi yapılan hastamızın sağlık durumu ciddiyetini koruyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber