Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 08 Ocak 2016 - 15:35 Yorum: 0

"Nasrettin Hoca İnadın Sonu" oyunu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi "Nasrettin Hoca İnadın Sonu" oyununu sahnelemeye hazırlanıyor.

'Nasrettin Hoca İnadın Sonu' oyunu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi "Nasrettin Hoca İnadın Sonu" oyununu sahnelemeye hazırlanıyor.

4 yıl önce Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan ve şimdiye kadar 700 öğrenciye kurs veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Tiyatro ekibi; hem oyuncu yetiştiriyor, hem de sosyal faaliyetler çerçevesinde tiyatro gösterileri sunuyor.

Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi, 2016 yılının ilk ayında tiyatro severlerle buluşmak amacıyla ‘Nasrettin Hoca İnadın Sonu’ isimli  oyununun prova çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

18-20 Ocak tarihleri arasında ücretsiz sahnelenecek

Özer Tunca'nın kaleme aldığı, Psikodrama öğretmeni Tuğrul Gökmen Şahin'in tiyatroya uyarladığı "Nasrettin Hoca İnadın Sonu" tiyatro gösterisi 18-19-20 Ocak 2016 tarihlerinde  tiyatro sever çocuklar ile buluşmaya hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi çocuk kursiyerleri tarafından oynanacak çocuk tiyatrosu, Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde ücretsiz sahnelenecek.

Provalar devam ediyor

18 Ocak - 20 Ocak tarihleri arasında 4 seansta sahnelenecek olan tiyatro gösterisinde, gösteri öncesi çocuk kursiyerler Tuğrul Gökmen Şahin'in gözetiminde prova çalışmalarına devam ediyorlar.

Oyununun koordinatörlüğünü yapan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürü Coşkun Karaağaç, Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu çocuk kursiyerlerinin yoğun bir şekilde hazırlandıklarını belirterek, tiyatroyu seven tüm çocukları tiyatro oyununa beklediklerini ifade etti. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber