Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Temmuz 2016 - 15:38 Yorum: 0

Nata Vega’da alışveriş hediyesi

Başkentte bulunan Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi, alışveriş kartı "Nata Kart" ile müşterilerine AVM içinde bulunan Aqua Vega Akvaryum giriş bileti...

Nata Vega’da alışveriş hediyesi

Başkentte bulunan Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi, alışveriş kartı "Nata Kart" ile müşterilerine AVM içinde bulunan Aqua Vega Akvaryum giriş bileti ya da fast food katından yemek kuponu veriyor.

Alışveriş Merkezi'nden yapılan açıklamada, hafta içi günlerde geçerli olan kampanyada 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine fast food katından yemek kuponu, 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine ise Türkiye'nin en büyük tünel akvaryumu olan Aqua Vega Tünel Akvaryum'a giriş bileti hediye edildiği bildirildi.

Açıklamada, "365 gün indirim" sloganı harekete geçen AVM yönetimi, Türkiye'nin en uzun tünel akvaryumu, 400 metrekarelik buz pisti, 5 bin metrekarelik kapalı eğlence alanı go-kart pisti ve 14 sinema salonu ile ziyaretçilerine hizmet verdiklerini belirttiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber