Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 25 Şubat 2022 - 18:23 Yorum: 0

NATO’nun Olağanüstü Çevrimiçi Zirvesi başladı

Kuzey Atlantik Konseyi (NATO) Devlet Başkanları ile Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları hakkında düzenlenen toplantı başladı.

NATO’nun Olağanüstü Çevrimiçi Zirvesi başladı

Kuzey Atlantik Konseyi (NATO) Devlet Başkanları ile Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları hakkında düzenlenen toplantı başladı.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarını görüşmek üzere düzenlenen NATO Liderleri Olağanüstü Sanal Zirvesi başladı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg yaptığı açılış konuşmasında, "Rusya, tüm çabalarımıza rağmen diplomatik süreci reddetti. Rusya'nın saldırılarını kınıyor ve askeri eylemlerini derhal durdurması çağrısında bulunuyoruz" dedi.

Düzenlenen toplantıya Kanada, İngiltere, Fransa, Romanya, İzlanda, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İtalya, ABD ve Norveç'in yanı sıra İspanya, Estonya, Hırvatistan, Polonya ve Türkiye'den ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan online olarak katılım gösterdi. Genel Sekreter Stoltenberg açılış konuşmasının ardından basının çıkmasını rica ederek, NATO liderleriyle toplantının devam edeceğini söyledi. Stoltenberg'in yerel saatle 17.00'de zirveye ilişkin basın toplantısı yapması bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber