Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Eylül 2020 - 12:33 Yorum: 0

Nazende personeline hijyen eğitimi

Körfez Belediyesi, kurum için eğitimleri sürdürüyor. Bu kapsamda da son olarak Nazende kafe ve restoranlarda görev yapan çalışanlara yönelik hijyen eğitimi...

Nazende personeline hijyen eğitimi

Körfez Belediyesi, kurum için eğitimleri sürdürüyor. Bu kapsamda da son olarak Nazende kafe ve restoranlarda görev yapan çalışanlara yönelik hijyen eğitimi verildi.

Körfez Belediyesi, kurum için eğitimleri sürdürüyor. Körfez Halk Eğitim Merkezi ile birlikte düzenlenen eğitim kapsamında da Nazende kafe ve restoranlarda görev yapan çalışanlara yönelik hijyen eğitimi verildi. Kurum içerisinde gerçekleştirilen eğitimlerde, özelikle pandemi süreci de göz önüne alınarak dikkat edilmesi gereken kurallar aktarıldı. Eğitmenler tarafından gün boyu devam eden eğitimler, çalışanların da sözlü katılımları ile interaktif şekilde gerçekleştirildi. Körfez Belediyesi yetkilileri, tesislerde restoranlarda vatandaşlara daha iyi hizmet vermek adına eğitimlerin sürekli olarak devam edeceğini belirtti.

Nazende personeline hijyen eğitimi

Nazende personeline hijyen eğitimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber