Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Eğitim 27 Nisan 2018 - 09:18 Yorum: 0

Nazilli Anadolu Lisesi öğrencilerinin TÜBİTAK projeleri görücüye çıktı

Nazilli Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve 20 projeden oluşan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı büyük ilgi gördü.

Nazilli Anadolu Lisesi öğrencilerinin TÜBİTAK projeleri görücüye çıktı

Nazilli Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve 20 projeden oluşan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı büyük ilgi gördü. 40 öğrencinin proje koordinatörü öğretmenlerinin destekleri ile hazırladıkları bilimsel projeler, fuara katılan protokol üyelerince beğeni ile izlendi.

Okul bahçesinde hazırlanan ve üçüncüsü düzenlenen fuara Nazilli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Latif Akgün ve Yılmaz Bilen başta olmak üzere Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Sunay Güler, Nazilli Orman İşletme Müdürü Türkay Karaçay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Açılış töreninin ardından protokol üyeleri ve konuklarla birlikte ilçedeki diğer okullardan gelen öğrenciler tek tek stantları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nazilli Anadolu Lisesi Müdürü Hanifi Güney, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Öncelikle bu fuarların gerçekleştirilmesinde büyük emeği geçen TÜBİTAK yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Onlardan gelen maddi destekle ve öğrencilerimizin genelde anket ve araştırmaya dayalı yaptıkları çalışmalar neticesinde hazırladıkları 20 projeyi sergiledik. Nazilli'de bu yıl üçü ortaokul olmak üzere 13 başvuru kabul edildi. İlçemiz okullarında eğitim gören öğrencilerimiz okullarımızda açılacak olan bilim fuarlarını gezerek ufuklarını genişletme imkanı elde edecekleri için ayrıca gurur duyuyoruz. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum" dedi.

"Bilim fuarları büyük emeklerle hazırlanıyor"

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün de konuşmasında bu tür bilimsel fuarların büyük emeklerle hazırlandığını ifade ederek, "Bu projeleri biz çok önemsiyoruz. Bu projelerin proje aşamasında kalmaması, gerek gençlerimizin gerekse ülkemizin geleceğinde mutlaka bu projelerden mutlaka faydalanılmasını diliyorum. Bu güzel çalışmalara emek veren herkese çok teşekkür ediyor ve bu projelerin artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

Nazilli Anadolu Lisesi öğrencilerinin TÜBİTAK projeleri görücüye çıktı

Nazilli Anadolu Lisesi öğrencilerinin TÜBİTAK projeleri görücüye çıktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber